Zpět na Blog

Fakta o KINALI

Blog Img

Chtěli byste zažít pocit, že vaše práce má vyšší smysl? Nechcete už jen z dálky přihlížet, ale aktivně se zapojit do vývoje produktů s globálním pozitivním dopadem na životní prostředí? Přidejte se k nám a pomozte tak naplňovat naši vizi automatizací výroby bez zbytečného plýtvání. Naši stopu však naleznete i v oblasti vědeckého výzkumu moderních solárních panelů nebo kvantové elektroniky.

Aktuálně hledáme: Java vývojáře, Angular vývojáře, QA engineera, .NET vývojáře, Fullstack Team leadera (.NET&Vue.js), Senior Frontend vývojáře

Projekty KINALI umí skutečně zaujmout svým pozitivním přínosem. Jaké to v KINALI je, a jaké hodnoty ctí, nejlépe vystihuje následující soubor faktů.

Dejte nám o sobě vědět a pojďte zažít atmosféru KINALI na “živo”.

Ozvěte se Karolíně Kostelecké: karolina.kostelecka@cpljobs.cz 

Jak v Kinali pracujeme?

image.png

Vyvíjíme software pro Průmysl 4.0. Naše produkty usnadňují každodenní práci lidem po celém světě, nejen ve firmách Siemens, Airbus nebo Apple.

Nejsme korporát. Nemáme pevně stanovenou hierarchii a každý z nás má možnost ovlivňovat zásadní rozhodnutí.

O úspěchy se dělíme. Pravidelně rozdělujeme 20 % zisku mezi naše stálé zaměstnance.

Dáváme možnost růst. Každý zaměstnanec má roční budget na osobní rozvoj a vzdělávání 25 000 Kč.

Jsme společensky zodpovědní. Naše projekty pečlivě vybíráme tak, aby nám dávaly smysl i z hlediska ekologie a udržitelnosti. V kancelářích třídíme odpad a podporujeme zaměstnance v dojíždění na kole.

Fandíme ženám v IT. Podporujeme organizaci Pyladies a více než 20 % našich vývojářů tvoří ženy.

Jsme mladý kolektiv. Průměrný věk v Kinali je pouhých 32 let. Vážíme si ale i zkušeností a oceňujeme předávání know-how mladším generacím.

Udržujeme blízký kontakt se zákazníky. Podporujeme setkávání vývojářů a koncových zákazníků našich produktů. Procestovali jsme tak již většinu Evropy, ale navštívili jsme také továrny v USA, Mexiku nebo Číně.

Zkušenosti jsou pro nás nejdůležitější. Znalosti před pohovorem testujeme pomocí CodinGame. Třetina našich zaměstnanců nemá IT vzdělání.

Bojujeme s code legacy. Drtivá většina našich projektů vzniká na zelené louce. Každý náš tým má vlastní produkt.

Máme kanceláře v centru Brna. Pro odpočinek a společné grilovačky máme k dispozici prostornou terasu.